לינגוויני עם בצל מקורמל ורוטב עגבניות כועס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם בצל מקורמל ורוטב עגבניות כועס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. גשו לסופר וקנו לינגוויני, עגבניות שימורים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו נקניקיות שלוש דרכים - פלפל ריבה / רוטב צ'ילי, בצל קרמל בורבון ותבלינים עגבניות מתובל, Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), ו רוטב חמוציות עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול עם 5 ליטרים מים; חום רותחים מעל חום גבוה.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום וחמאה על חום בינוני. כאשר החמאה מפסיקה לרחוש, מוסיפים בצל ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך וזהוב חום. פיזור בפנצ ' טה ומבשלים 5 דקות יותר או עד חום פריך.
מוסיפים שום ומבשלים על 30 שניות או עד ריחני.
השתמש במרית כדי לנקות נקודה במרכז המחבת.
הוסף רסק עגבניות ולמרוח אותו על תחתית המחבת. מיד לגרד רסק עגבניות מחבת. הדבק צריך להיות אפילו אדום כהה יותר, אולי אפילו השחמה. אם לא, חזור עד שתראה שינוי צבע. מערבבים עגבניות רסק לתערובת בצל.
מוסיפים עגבניות מיובשות ועגבניות כתושות למחבת. לגרד את תחתית המחבת כדי להוציא את כל החתיכות שתקועות. מערבבים אורגנו ופלפל אדום.
חום לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך, ערבוב מדי פעם, בזמן שאתה מכין פסטה.
כאשר מים בתנור סיר רותחים, מוסיפים מלח אם תרצה בכך. כאשר המים חוזרים לרתיחה, מוסיפים לינגוויני. מערבבים מיד כדי לוודא שזה לא מקל על עצמו או פאן. מרתיחים לינגוויני 8 עד 10 דקות או עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק מעט.
ניקוז במסננת. אין צורך להתנער לחות עודפת.
להחזיר לינגוויני לסיר ולערבב ברוטב. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מתעבה מעט.
מפזרים גבינה; מערבבים לשלב.
מגישים עם גבינה נוספת אם תרצה.