לינגוויני עם טונה, זיתים ועגבניות
לך לחנות ותביא את סראנו צ'ילה, צלפים, זיתים ממולאים בפימנטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. נסו לינגוויני עם עגבניות מיובשות, זיתים ולימון, לינגוויני עם שרימפס, עגבניות, זיתים וצלפים, ו לאכול במשך שמונה דולרים: לינגוויני סרדין עם עגבניות מיובשות וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה כמו החבילה מפנה, הזמנת 1/2 כוס מים בישול.
בינתיים, במעבד מזון, זיתים פולסים, שום, צלפים, וצ ' ילה לתוך משחה.
במחבת גדולה על חום בינוני, לבשל להדביק בשמן זית, ערבוב, עד מעט מעובה.
מוסיפים עגבניות, טונה, פסטה סחוטה ומי בישול שמורים. מבשלים ומערבבים כמה דקות כדי לערבב טעמים.
מוסיפים פטרוזיליה ומלח לפי הטעם.