לינגוויני עם מולים ועשבי תיבול טריים
אם יש לך לינגוויני, פתיתי פלפל, זרעי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו לינגוויני עם מולים ועשבי תיבול טריים, לינגוויני עם צדפות ועשבי תיבול טריים, ו לינגוויני עם מולים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן וחמאה בסיר כבד של 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך. לבשל שום, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל, ערבוב, עד השום מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחתים בחצי, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים מולים ומבשלים, מכוסה, רועד סיר מדי פעם, רק עד מולים לפתוח רחב, 5 עד 8 דקות. (להשליך כל שנותר סגור לאחר 8 דקות.)
בינתיים, לבשל לינגוויני בסיר פסטה של מים רותחים מלוחים היטב עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז לינגוויני.
לזרוק לינגוויני עם מולים וכל נוזל מחשיש, גבינה, ועשבי תיבול. רזה עם מי בישול שמורים אם תרצה.
למנה: קלוריות 470, סה " כ שומן 17g, שומן רווי 5g, כולסטרול 18mg, נתרן 250mg, פחמימות 59g, סיבים 3g, חלבון 14g
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "