לינגוויני עם עגבניות מיובשות, זיתים ולימון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לינגוויני עם עגבניות מיובשות, זיתים ולימון. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 539 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.79 דולר למנה. 38 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם עגבניות מיובשות, שום, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 17 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: קיש תרד עם עגבניות מיובשות, לינגוויני עם שרימפס, עגבניות, זיתים וצלפים, ו לינגוויני עם עגבניות מיובשות.
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים כ -1 כוס ממי הפסטה.
מניחים את הפסטה בקערת הגשה גדולה.
במעבד מזון שלבו את העגבניות המיובשות, הזיתים, הבזיליקום, השום, השמן, גרידת הלימון ומיץ הלימון. דופק עד מעורבב אבל עדיין שמנמן.
מוסיפים את גבינת הפרמזן לפסטה וזורקים היטב.
יוצקים מעל את תערובת העגבניות וזורקים עד שהפסטה מצופה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.