קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

קסולט דה קנרד של מייקל לואיס

קסולט דה קנרד של מייקל לואיס
קסולט דה קנרד של מייקל לואיס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 927 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו יין, פלפל, עצמות טלה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קסולט דה קנרד של מייקל לואיס, La Vie du Canard, ו Canard À L ' Orangina (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום 1 מערכה 1: עבודה מגעילה
2
להביא 5 ליטרים מים לרתיחה בסיר כבד 8 ליטר. מרתיחים שעועית, חשופה, 1 1/2 דקות, ואז לכבות את החום ולתת להם לספוג 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בעוד שעועית להשרות, לעשות את כל העבודה באמת מגעילה עם הבשר. שים קליפת חזיר בסיר 3 ליטר שלושה רבעים מלאים במים קרים ומביאים לרתיחה. להרתיח בשר חזיר קליפה 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לנקז ולשטוף תחת מים זורמים קרים, ואז לעשות את זה שוב. (לפעמים אתה יודע שזה מוכן כי זה גדל פטמות. לאחר ניקוז, לחתוך את קליפת חזיר מבושל באמת דוחה לחתיכות כי הם גדולים מספיק כדי לזהות (כ 2 אינץ'), כך שתוכל לדוג אותם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
לגרד ולהשליך שומן מ רגלי ברווז קונפי בשר לגרוס (ככל שהוא קורע יותר טוב). [הערות עורכים: אלה שאין להם בעיה עם בשר מזהה במזון שלהם אולי כדאי לשמור על הגריסה עד למינימום.]
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מערכה 2: עבודה קצת פחות מגעילה
7
שים גבעולי פטרוזיליה, טימין, ציפורן שלמה, ו 8 שיני שום ב cheesecloth ולקשור לתוך צרור כדי להפוך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1
מוסיפים חתיכות קליפה, חצאי בייקון, בצל 1 כוס, זר garni, ומלח שעועית. מבשלים, מכוסה, 1 1/4 שעות, ברפרוף באופן קבוע. מגניב, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
בעוד שעועית מבושלת, עצמות כבש חומות. לעשות זאת על ידי חימום שומן אווז בסיר ברזל יצוק אמייל מעל חום מתון עד שהוא מעשן, ואז לבשל עצמות כבש, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 5 דקות. שים אותם בצד על צלחת. זרוק הנותרים 2 כוסות בצל לתוך סיר וחום כי, מדי. זה יכול לקחת עד 15 דקות. מערבבים באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
בשר כבשבשר כבש
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
לקלף זרעים, ולקצוץ עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מערכה 3: מגעיל מקבל נחמד
1
מוסיפים עצמות שחומות וברווז קרוע לבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ברווז שלםברווז שלם
2
מוסיפים עלי דפנה, מניית בקר, עגבניות, שאריות 4 שיני שום, יין לבן ופלפל. מבשלים, מכוסה, 1 1/2 שעות. קריר לטמפרטורת החדר, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מלאי בשרמלאי בשר
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
3
שים סיר עם בשר וסיר עם שעועית במקרר, מכוסה, לילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
יום 2 חוק 1: קרשנדו (1 hr)
5
נקב חורים בנקניק עם מזלג וגריל אותו לאט במחבת גריל מתובל היטב על חום נמוך בינוני 20 דקות (כדי לקבל את השומן). (נקניק עדיין צריך להיות קצת לא מבושל מבפנים כשתסיים.)
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
העברה ללוח חיתוך וקריר מעט. חותך לתוך סיבובים דקים (1/4 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
להסיר ולהשליך עצמות ועלי דפנה מתוך סיר בשר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר ברווז עם כפית מחוררת ולשים על צלחת. מלאי בישול נוזלי נשאר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
להסיר בייקון משעועית ולחתוך לחתיכות זעירות, ללא שומן. שים חתיכות על צלחת ולהשליך שומן בייקון שנותר. להשליך קליפת חזיר זר garni משעועית.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
ג 'וליה צ' יילד אומרת: "עכשיו זה הזמן לנקז את השעועית ולזרוק אותם לתוך מיצי הבשר השופע, שאריות בישול."מניסיוני, לא נשאר מה לנקז. מה שאתם מסתכלים עליו, כשאתם בוהים בסיר השעועית, הוא קיר שעועית מוצק למדי, עם קצת נוזל דביק באמצע. אז, יוצקים מיצי בשר שמורים בישול לתוך סיר שעועית. להביא רתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, ומבשלים 5 דקות, ברפרוף כל חלאה. ואז לכבות את החום ולתת לשבת עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
חוק 2: הרכבה סופית
12
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מורחים שכבה של שעועית על החלק התחתון של סיר ברזל יצוק אמייל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
שכבה של נקניק ובייקון למעלה, שכבה נוספת של שעועית, ואז חצי ברווז (וכל בשר כבש), ואז שכבה נוספת של שעועית, וכולי, שמסתיימת בשכבה של שעועית. לאחר מכן להוסיף מספיק נוזל שנותר מ סיר שעועית עד שעועית שקועים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
בשר כבשבשר כבש
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
מפזרים פירורי לחם ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
16
להביא את כל העניין לרתיחה, חשופה, על חום נמוך בינוני. ואז לתקוע אותו בתנור 20 דקות. לשבור דרך פירורי לחם בכמה מקומות עם כף, ומאפשר לנוזל לבלגן את המראה של הדבר. לאחר מכן להפחית את החום ל 177° ולהשאיר אותו עוד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
מגישים חם מאוד.

מרכיבים

5bay leaves (לא קליפורניה)bay leaves (לא קליפורניה)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבשר בקר (לא מרק משומר)בשר בקר (לא מרק משומר)2(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים7506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1קילוגרםקונפי רגלי ברווזקונפי רגלי ברווז2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים12שיני שוםשיני שום2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשניתנו שומן אווזשניתנו שומן אווז1קילוגרםשעועית לבנה מיובשת כגון Great Northernשעועית לבנה מיובשת כגון Great Northern454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר כבש או עצמות כבש, סדוק על ידי הקצבבשר כבש או עצמות כבש, סדוק על ידי הקצב454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות בצל קצוץכוסות בצל קצוץ6גבעולי פטרוזיליה טריים (ללא עלים)גבעולי פטרוזיליה טריים (ללא עלים)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קליפת חזיר טרייהקליפת חזיר טרייה11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון מלוח מעושן, חצייה חצויהבייקון מלוח מעושן, חצייה חצויה4עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים1קילוגרםעגבניות גדולותעגבניות גדולות1קילוגרםשום טרי-נקניק חזיר (לא מתוק או חריף מאוד) כגון saucisson à l 'ail au vin rouge,saucissede canard à l' armagnac, או תערובת של שנישום טרי-נקניק חזיר (לא מתוק או חריף מאוד) כגון saucisson à l 'ail au vin rouge,saucissede canard à l' armagnac, או תערובת של שני