קסולט דה קנרד של מייקל לואיס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 927 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו יין, פלפל, עצמות טלה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קסולט דה קנרד של מייקל לואיס, La Vie du Canard, ו Canard À L ' Orangina (מתכונים דומים).
הוראות
1
יום 1 מערכה 1: עבודה מגעילה
2
להביא 5 ליטרים מים לרתיחה בסיר כבד 8 ליטר. מרתיחים שעועית, חשופה, 1 1/2 דקות, ואז לכבות את החום ולתת להם לספוג 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בעוד שעועית להשרות, לעשות את כל העבודה באמת מגעילה עם הבשר. שים קליפת חזיר בסיר 3 ליטר שלושה רבעים מלאים במים קרים ומביאים לרתיחה. להרתיח בשר חזיר קליפה 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לנקז ולשטוף תחת מים זורמים קרים, ואז לעשות את זה שוב. (לפעמים אתה יודע שזה מוכן כי זה גדל פטמות. לאחר ניקוז, לחתוך את קליפת חזיר מבושל באמת דוחה לחתיכות כי הם גדולים מספיק כדי לזהות (כ 2 אינץ'), כך שתוכל לדוג אותם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
לגרד ולהשליך שומן מ רגלי ברווז קונפי בשר לגרוס (ככל שהוא קורע יותר טוב). [הערות עורכים: אלה שאין להם בעיה עם בשר מזהה במזון שלהם אולי כדאי לשמור על הגריסה עד למינימום.]
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מערכה 2: עבודה קצת פחות מגעילה
7
שים גבעולי פטרוזיליה, טימין, ציפורן שלמה, ו 8 שיני שום ב cheesecloth ולקשור לתוך צרור כדי להפוך זר garni.
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)
2
בעוד שעועית מבושלת, עצמות כבש חומות. לעשות זאת על ידי חימום שומן אווז בסיר ברזל יצוק אמייל מעל חום מתון עד שהוא מעשן, ואז לבשל עצמות כבש, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 5 דקות. שים אותם בצד על צלחת. זרוק הנותרים 2 כוסות בצל לתוך סיר וחום כי, מדי. זה יכול לקחת עד 15 דקות. מערבבים באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווז
בשר כבש
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
יום 2 חוק 1: קרשנדו (1 hr)
5
נקב חורים בנקניק עם מזלג וגריל אותו לאט במחבת גריל מתובל היטב על חום נמוך בינוני 20 דקות (כדי לקבל את השומן). (נקניק עדיין צריך להיות קצת לא מבושל מבפנים כשתסיים.)
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
ג 'וליה צ' יילד אומרת: "עכשיו זה הזמן לנקז את השעועית ולזרוק אותם לתוך מיצי הבשר השופע, שאריות בישול."מניסיוני, לא נשאר מה לנקז. מה שאתם מסתכלים עליו, כשאתם בוהים בסיר השעועית, הוא קיר שעועית מוצק למדי, עם קצת נוזל דביק באמצע. אז, יוצקים מיצי בשר שמורים בישול לתוך סיר שעועית. להביא רתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, ומבשלים 5 דקות, ברפרוף כל חלאה. ואז לכבות את החום ולתת לשבת עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
חוק 2: הרכבה סופית
12
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מורחים שכבה של שעועית על החלק התחתון של סיר ברזל יצוק אמייל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
שכבה של נקניק ובייקון למעלה, שכבה נוספת של שעועית, ואז חצי ברווז (וכל בשר כבש), ואז שכבה נוספת של שעועית, וכולי, שמסתיימת בשכבה של שעועית. לאחר מכן להוסיף מספיק נוזל שנותר מ סיר שעועית עד שעועית שקועים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
בשר כבש
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
מפזרים פירורי לחם ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
16
להביא את כל העניין לרתיחה, חשופה, על חום נמוך בינוני. ואז לתקוע אותו בתנור 20 דקות. לשבור דרך פירורי לחם בכמה מקומות עם כף, ומאפשר לנוזל לבלגן את המראה של הדבר. לאחר מכן להפחית את החום ל 177° ולהשאיר אותו עוד 40 דקות.