לינגוויני עם עוף מוקרם ואגוזי מלך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 341 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פטריות, חמאה, חזה עוף קלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 21 דקות. מתכונים דומים: דיז'ון קרמי ולינגוויני עוף, עוף בגבינה שמנת ולינגוויני פטריות, ו קרמי עוף וסקווש חורף " לינגוויני.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
2
בעוד פסטה מבשלת, לשלב מים וקמח בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים שום ופטריות; מטוגנים 2 דקות או עד הפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
5
מוסיפים חלב ואת 4 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה, ומבשלים 3 דקות או עד שגבינת שמנת נמסה והרוטב חלק, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיפים אגוז מוסקט ועוף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 4 דקות או עד הרוטב מתחיל להתעבות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מוסקט
רוטב
7
מוסיפים חמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
8
מגישים רוטב על פסטה חמה מבושלת; מפזרים אגוזי מלך לפני ההגשה.