לינגוויני עם פסטו ושקדים ושעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם שקדים פסטו ושעועית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 725 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, פלפל, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. מתכונים דומים: לינגוויני עם עגבניות-שקדים פסטו, לינגוויני עם גרגיר הנחלים ופסטו שקדים, ו לינגוויני + ארוגולה + טונה + פסטו שקדים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, להפוך את פסטו: דופק את השקדים ושום במעבד מזון עד קצוץ דק.
מוסיף את הפטרוזיליה, בזיליקום ופרמזן ודופק עד עשבי תיבול קצוצים, גירוד בצד של המעבד לפי הצורך. עם המנוע פועל, טפטוף בשמן זית להתמזג עד בשילוב.
מעבירים לקערה גדולה, מערבבים את הריקוטה ואת הזיתים.
מוסיפים את הלינגוויני למים הרותחים ומבשלים כשהתווית מכוונת, מוסיפים את השעועית לסיר ב-2 הדקות האחרונות של הבישול. שמור 1 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ושעועית.
מעבירים לקערה עם הפסטו וזורקים למעיל.
מוסיף את העגבניות לזרוק לשלב, הוספת מי בישול שמורות לפי הצורך כדי לשחרר. מתבלים במלח ופלפל.