קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

לינגוויני עם פרושוטו וגורגונזולה

לינגוויני עם פרושוטו וגורגונזולה
לינגוויני עם פרושוטו וגורגונזולה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 616 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, פלפל, עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לינגוויני ותרד ברוטב גורגונזולה, Linguine Gorgonzola עם אגוזי מלך קלויים, ו לינגוויני עם גורגונזולה, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ומרווה.

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הלינגוויני עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס של נוזל הבישול. להחזיר את הפסטה לסיר, לכסות חלקית ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
בינתיים, לחמם את השמן במחבת nonreactive גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה. מערבבים את פרושוטו ועגבניות מיובשות. מתבלים בפלפל אדום מרוסק, מלח ופלפל שחור ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
פרושוטופרושוטו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
5
הוסף 1/4 כוס של ציר העוף ומעורר את כל חתיכות השחמה נצמדים לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את הרוטב על הפסטה וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מוסיפים את מלאי העוף 1/2 כוס הנותרים ואת Gorgonzola למחבת ומערבבים על חום מתון עד שמנת. מסננים את הרוטב על הפסטה, מוסיפים את הפטרוזיליה וזורקים, מוסיפים חלק מנוזל הבישול השמור אם הפסטה נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
GorgonzolaGorgonzola
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הגישו מיד.
9
מגישים עם: סלט ירוק לבוש קל כיכר פריך של לחם איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי