קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

לינגוויני עם פרושוטו וגורגונזולה

לינגוויני עם פרושוטו וגורגונזולה
לינגוויני עם פרושוטו וגורגונזולה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 616 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, פלפל, עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לינגוויני ותרד ברוטב גורגונזולה, Linguine Gorgonzola עם אגוזי מלך קלויים, ו לינגוויני עם גורגונזולה, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ומרווה.

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הלינגוויני עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס של נוזל הבישול. להחזיר את הפסטה לסיר, לכסות חלקית ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בינתיים, לחמם את השמן במחבת nonreactive גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה. מערבבים את פרושוטו ועגבניות מיובשות. מתבלים בפלפל אדום מרוסק, מלח ופלפל שחור ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
פרושוטופרושוטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
הוסף 1/4 כוס של ציר העוף ומעורר את כל חתיכות השחמה נצמדים לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את הרוטב על הפסטה וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מוסיפים את מלאי העוף 1/2 כוס הנותרים ואת Gorgonzola למחבת ומערבבים על חום מתון עד שמנת. מסננים את הרוטב על הפסטה, מוסיפים את הפטרוזיליה וזורקים, מוסיפים חלק מנוזל הבישול השמור אם הפסטה נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
GorgonzolaGorgonzola
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הגישו מיד.
9
מגישים עם: סלט ירוק לבוש קל כיכר פריך של לחם איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי