לינגוויני עם פרמזן-רוטב צדפות
לינגוויני עם רוטב פרמזן-צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, שן שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. נסו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, ו לינגוויני ברוטב צדפות אדומות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל, טימין, פלפל אדום ושום; מבשלים עד הבצל הוא חום זהוב (כ 6 דקות). מערבבים בצדפות לא מצוחצחים; מביאים לרתיחה.
מערבבים חלב וביצה בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מערבבים היטב. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות עד תערובת חלב עבה, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח).
מפזרים תערובת עם גבינה ופטרוזיליה.