קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט

לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט
לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מלח, עגבניות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול), לינגוויני קון לה וונגול / לינגוויני עם צדפות, ו לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
בקערה גדולה ולא תגובתית, שלבו את העגבניות ואת 2 כפיות המלח הנותרות, ערבבו בעדינות בעזרת כף עץ והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
על קרש חיתוך נקי טוחנים יחד את השום והפרושוטו או הפנצ ' טה ליצירת תערובת הומוגנית דמוית משחה. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את תערובת השום והחזיר. מבשלים אותו בעדינות במשך 4 עד 5 דקות, עד שהוא שקוף אך לא שחום.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים מהאש, מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, מערבבים היטב לאיחוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מבשלים את הלינגוויני במים הרותחים על פי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מסננים את הפסטה, שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול. זורקים את הפסטה המרוקנת לתבנית עם תערובת השום-חזיר והעגבניות וזורקים על אש גבוהה למשך דקה 1, ומוסיפים מספיק ממי הפסטה השמורים בכדי להביא את הרוטב לעקביות הרצויה ולהלביש כל קווצת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסירים מהאש ומחלקים בין 4 קערות פסטה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון