קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט

לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט
לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מלח, עגבניות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול), לינגוויני קון לה וונגול / לינגוויני עם צדפות, ו לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
בקערה גדולה ולא תגובתית, שלבו את העגבניות ואת 2 כפיות המלח הנותרות, ערבבו בעדינות בעזרת כף עץ והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
על קרש חיתוך נקי טוחנים יחד את השום והפרושוטו או הפנצ ' טה ליצירת תערובת הומוגנית דמוית משחה. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את תערובת השום והחזיר. מבשלים אותו בעדינות במשך 4 עד 5 דקות, עד שהוא שקוף אך לא שחום.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בשר טחוןבשר טחון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסירים מהאש, מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, מערבבים היטב לאיחוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מבשלים את הלינגוויני במים הרותחים על פי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מסננים את הפסטה, שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול. זורקים את הפסטה המרוקנת לתבנית עם תערובת השום-חזיר והעגבניות וזורקים על אש גבוהה למשך דקה 1, ומוסיפים מספיק ממי הפסטה השמורים בכדי להביא את הרוטב לעקביות הרצויה ולהלביש כל קווצת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסירים מהאש ומחלקים בין 4 קערות פסטה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o