לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט
לינגוויני עם צדפות נמלטות - - - לינגוויני קון לה וונגול פוג'יט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מלח, עגבניות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול), לינגוויני קון לה וונגול / לינגוויני עם צדפות, ו לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול) (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
בקערה גדולה ולא תגובתית, שלבו את העגבניות ואת 2 כפיות המלח הנותרות, ערבבו בעדינות בעזרת כף עץ והניחו בצד.
על קרש חיתוך נקי טוחנים יחד את השום והפרושוטו או הפנצ ' טה ליצירת תערובת הומוגנית דמוית משחה. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את תערובת השום והחזיר. מבשלים אותו בעדינות במשך 4 עד 5 דקות, עד שהוא שקוף אך לא שחום.
מסירים מהאש, מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, מערבבים היטב לאיחוד ומניחים בצד.
מבשלים את הלינגוויני במים הרותחים על פי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה.
מסננים את הפסטה, שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול. זורקים את הפסטה המרוקנת לתבנית עם תערובת השום-חזיר והעגבניות וזורקים על אש גבוהה למשך דקה 1, ומוסיפים מספיק ממי הפסטה השמורים בכדי להביא את הרוטב לעקביות הרצויה ולהלביש כל קווצת פסטה.
מסירים מהאש ומחלקים בין 4 קערות פסטה מחוממות.