לינגוויני עם רוטב צדפות
לינגוויני עם רוטב צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 553 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מרק עוף, שום, שאלוט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. ציון זה מוצק. נסו רוטב לינגוויני וצדפות, לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, ו לינגוויני עם רוטב צדפות עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מבשלים לינגוויני לפי הוראות החבילה עד לדרגת אל-דנטה.
בינתיים מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים שאלוט ושום ומקפיצים 2 דקות, עד שהם רכים.
מוסיפים צדפות ומקפיצים 2 דקות.
מוסיפים אורגנו, מלח ופלפל ומערבבים לציפוי.
מוסיפים מיץ צדפות, מרק עוף ורמוט ומביאים לרתיחה תערובת. מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות.
יוצקים רוטב צדפות על לינגוויני סחוט, מוסיפים פטרוזיליה וזורקים לאיחוד. למעלה עם פרמזן ממש לפני ההגשה.