לינגוויני עם רוטב צדפות
צריך מנות ראשונות pescatarian? לינגוויני עם רוטב צדפות יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. אם יש לך שיני שום, לינגוויני, מיץ צדפות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב לינגוויני וצדפות, לינגוויני ברוטב צדפות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל לינגוויני על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. תניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 3 דקות או עד הזהב.
מערבבים ביין, מלח, ומיץ צדפות.
ניקוז צדפות טחון; להוסיף מיץ למחבת (צדפות טחון מילואים). מבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים צדפות littleneck; מכסים ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד שהקונכיות נפתחות.
הסר מהחום, וזרוק את כל פגזים שלא נפתחו.
מוסיפים צדפות שמורות, פטרוזיליה, מיץ לימון ופלפל.
מוסיפים תערובת צדפות לפסטה, וזורקים היטב.
מגישים עם טריזי לימון,אם תרצה.