לינגוויני עם רוטב צדפות לבן
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו הרבה פלפל ומלח גס, מניית עוף, לחם פריך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, לינגוויני ברוטב צדפות, ו לינגוויני ברוטב צדפות.
הוראות
מחממים מחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 4 סיבובים של המחבת בזרם איטי, פתיתי פלפל אדום, שום ואנשובי ומבשלים עד שאנשובי נמס לתוך השמן.
מוסיפים קורנית ויין. להפחית יין 1 דקה.
להוסיף מיץ צדפות או מלאי, מיץ צדפות ייתן את המנה טעם צדפה חזק יותר, ציר עוף ייתן לו אישיות חמאתי. מערבבים צדפות וגרידת לימון.
מוסיפים למחבת וזורקים עם רוטב 2 עד 3 דקות, עד שהפסטה היא אל דנטה וספגה חלק מהרוטב והטעם.
מוסיפים פטרוזיליה, פלפל ומלח, לטעם שלך ומגישים עם לחם לניקוי מיצים הנותרים.