לינגוויני פירות ים
Linguine פירות ים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, גזר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: לינגוויני פירות ים, לינגוויני פירות ים, ו תערובת פירות ים עם לינגוויני.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה לינגוויני ומבשלים 6 עד 8 דקות, או עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת חשמלית, או מחבת גדולה מטגנים את הבצל האדום ושום בשמן זית. כאשר בצל שקוף, מוסיפים את החלב. מבשלים עד בועות טופס סביב הקצוות של המחבת.
מוסיפים את הפטרוזיליה, פלפל ירוק קצוץ ופלפל אדום, ברוקולי, גזר, פטריות, שרימפס, סרטן וצדפות ומערבבים עד לשלב היטב.
הסר 1/2 כוס חלב מהתערובת ומניח בקערה קטנה עם הקמח. מערבבים עד חלקה.
הוסף בחזרה למחבת עם פירות ים וירקות. אפשר לתערובת להתעבות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים רוטב פירות ים על אטריות לינגוויני מנוקזות ומבושלות.