לינזר טארט
טארט לינזר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. ראש לחנות ולקחת קליפת לימון, קינמון הקרקע, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו לינזר אוגן (עיני לינזר המכונות גם טארטס לינזר או עוגיות לינזר), טריפל ברי לינזר טארט, ו לינצר בר עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת את החמאה והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצה וקליפת לימון; מערבבים היטב.
מניחים שקדים בבלנדר, מכסים ומעבדים עד שהם נטחנים.
שלב את השקדים, הקמח, הקינמון והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת עד לקבלת תערובת אחידה.
מגלגלים בין שני גיליונות נייר שעווה ל-1/8 אינץ'. עובי. מקפיאים 8-10 דקות או עד שהם יציבים.
לחץ על הבצק שנותר באופן שווה על התחתית ומעלה על דפנות 11 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
מורחים שימורי פטל על קרום.
מוציאים את הבצק שנותר מהמקפיא; בעזרת חותכי עוגיות קטנים חותכים את הצורות הרצויות.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מגניב במשך 10 דקות. שחרר את דפנות התבנית. מצננים לחלוטין על רשת.