ליקר ביצים II
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם תמצית vanillan, חלב, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את הביצים, חלב וסוכר 1/3 כוס. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שהתערובת מצפה כף מתכת.
הסר מהחום. להתקרר במהירות על ידי הצבת מחבת בכיור או קערה של מי קרח ערבוב 1 עד 2 דקות. מערבבים בוניל. צ ' יל 4 עד 24 שעות.
לפני ההגשה, מקציפים את השמנת ו 2 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס.
מעביר תערובת ביצה צוננת לקערת פונץ'. מקפלים בתערובת קצפת ומגישים מיד.
מפזרים כל מנה עם אגוז מוסקט.