ליקר תבלין דלעת תוצרת בית
ליקר דלעת ספייס תוצרת בית עשוי להיות מה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 1469 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 שעות. אם יש לכם פירה דלעת, סוכר חום, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קפה קינוח עם ליקר תבלין הדלעת של ביילי, עוגת דלעת תוצרת בית תבלין, ו עוגת דלעת תוצרת בית תבלין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים והסוכרים בסיר בינוני, מקציפים לשלב, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הדלעת, מקלות קינמון, ציפורן, שעועית וניל, להקציף לשלב, ולחזור לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסירופ הוא חדור עם טעם, על 30 דקות. בינתיים, קו מסננת עדינה בינונית עם חתיכת 13-by-15 אינץ ' של גזה ultrafine ומניחים אותו מעל קערה גדולה חסינת חום.
יוצקים את תערובת הדלעת דרך הגבינה ולתת לו לנקז undisturbed עד רוב הנוזל עבר ורק רסק עבה נשאר. לחץ בעדינות על הדבק עם מרית גומי לשחרר כל נוזל שנותר, ולאחר מכן להשליך את התוכן של המסננת. (אתה צריך בערך 2 כוסות של סירופ חדור.)
מוסיפים את הרום ומערבבים לשלב.
להעביר מיכל 1-ליטר ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.לאטום את המיכל בחוזקה ולאחסן אותו במקום קריר וחשוך לפחות 2 ימים עד 3 חודשים לפני ההגשה.