קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

ללא גלוטן ולימון ללא סוכר ולחמניות פרג

ללא גלוטן ולימון ללא סוכר ולחמניות פרג
ללא גלוטן ולימון ללא סוכר ולחמניות פרג עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 162 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, תמצית vanillan, תמצית סטיביאן ב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס פרג לימון - ללא גלוטן, ללא גלוטן לימון פרג מאפינס, ו ללא גלוטן לימון פרג מאפינס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום 2 מדפים תנור באמצע התנור. מחממים התנור ל 177° (177°C). קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות סיליקון או ערפל קל אותם עם שמן ריסוס.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, לשלב את קמח שקדים, Splenda, אבקת אפייה, מלח, פרג זרעים להקציף עד מעורב היטב. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, מיץ לימון, חמאה, גרידת לימון, וניל, סטיביה נוזלית יחד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סטיביה נוזליתסטיביה נוזלית
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
SplendaSplenda
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עם כפית גדולה במשך 1 עד 2 דקות כדי להפוך את הבלילה עבה, דביק שיחזיק את צורתו כאשר ירד מכף
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
זרוק את הבלילה על המחבתות מוכנות, באמצעות 2 כפות ערמות של הבלילה לכל לחמניה ומרווח אותם 2 סנטימטרים זה מזה.
5
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבתות להחליף מדפים ואופים במשך כ -10 דקות נוספות, עד הלחמניות הן חום זהוב המשרד למגע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מיד להעביר את הלחמניות מתלה תיל ולתת מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה