ללא גלוטן ולימון ללא סוכר ולחמניות פרג
ללא גלוטן ולימון ללא סוכר ולחמניות פרג עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 162 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, תמצית vanillan, תמצית סטיביאן ב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס פרג לימון - ללא גלוטן, ללא גלוטן לימון פרג מאפינס, ו ללא גלוטן לימון פרג מאפינס (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום 2 מדפים תנור באמצע התנור. מחממים התנור ל 177° (177°C). קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות סיליקון או ערפל קל אותם עם שמן ריסוס.
בקערה בינונית, לשלב את קמח שקדים, Splenda, אבקת אפייה, מלח, פרג זרעים להקציף עד מעורב היטב. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, מיץ לימון, חמאה, גרידת לימון, וניל, סטיביה נוזלית יחד עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עם כפית גדולה במשך 1 עד 2 דקות כדי להפוך את הבלילה עבה, דביק שיחזיק את צורתו כאשר ירד מכף
זרוק את הבלילה על המחבתות מוכנות, באמצעות 2 כפות ערמות של הבלילה לכל לחמניה ומרווח אותם 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבתות להחליף מדפים ואופים במשך כ -10 דקות נוספות, עד הלחמניות הן חום זהוב המשרד למגע.
מיד להעביר את הלחמניות מתלה תיל ולתת מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.