ללא גלוטן יום שלישי: איך לעשות קרוטונים
צריך תוספת טבעונית? ללא גלוטן יום שלישי: איך לעשות קרוטונים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם לחם, אבקת שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, ו ללא גלוטן יום שלישי: S ' More פאי.
הוראות
להכין קרוטונים בתנור. התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
בקערה קטנה, לזרוק יחד לחם וחמאה/שמן מומסת. כל קוביות הלחם צריכות להיות מצופות קלות בחמאה / שמן.
הוסף עוד חמאה / שמן, במידת הצורך.
מוסיפים עשבי תיבול יבשים, אבקת שום ופיזור קל של מלח כשר. לזרוק. כל קוביית לחם צריכה להיות מצופה קלות עם עשבי תיבול.
מורחים קוביות על תבנית אפייה 18x13 אינץ'. מסדרים קוביות בשכבה אחת.
הסר מחבת מהתנור. לזרוק קוביות ולחזור לתנור.
אופים עד קרוטונים פריכים וזהב חום, כחמש דקות.
הסר קרוטונים מהתנור ולאפשר להתקרר.
לעשות קרוטונים במחבת. בצע את שלב שני לעיל.
מחממים כפית אחת חמאה או שמן במחבת בינונית (10 אינץ') לא מקל על חום גבוה בינוני עד חמאה נמסה מבעבע או עד השמן מנצנץ.
מוסיפים קוביות לחם. טוסט, ערבוב מדי פעם, עד קרוטונים קלויים.
הסר מהמחבת ולאפשר להתקרר.