זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, ו ללא גלוטן יום שלישי: S ' More פאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את כדורי הבשר: לרסס גיליון אפייה בקלילות עם תרסיס בישול שאינו מקל. בקערת ערבוב בינונית, לשלב בשר טחון, גבינת פרמזן, שום, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל שחור. באמצעות הידיים, או כף עץ, מערבבים בשר עד שכל המרכיבים מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(מומלץ: קטלינה)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים פירורי ביצה ולחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מערבבים עד בשילוב.
4
לצבוט את על שתי כפיות של תערובת כדורי בשר להתגלגל לתוך כדורים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מניחים כדורי בשר על תבנית אפייה משומנת. הניחו בצד את תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מחממים שמן זית בסיר גדול (5 1/2 ליטר) מעל חום בינוני גבוה עד חם מנצנץ אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף גזר. לבשל, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, עד גזר מתחיל להתרכך, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים סלרי, בצל, שום ומלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך, כשתי דקות.
מוסיף כדורי בשר הנותרים ומערבבים. אפשר לבשל במשך חמש דקות. להפחית את החום נמוך ומבשלים (לחפש בועות עדינות מדי פעם) במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6
בעוד מבשלים מרק, לבשל פסטה. מלא בינוני (4 ליטר) סיר 3/4 מלא במים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים 2 כפיות מלח ופסטה. מערבבים פסטה עם כף עץ במשך כמה שניות כדי למנוע ממנו דבק. לבשל פסטה עד רק אל דנטה.