קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שיבולת שועל אוכמניות שוקולד לבן

ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שיבולת שועל אוכמניות שוקולד לבן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שחור ולבן, ללא גלוטן יום שלישי: Cran-Apple White Chocolate Popcorn, ו ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שוקולד צ'יפס לשניים (או אחד).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחמם מראש תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד קמח אורז, קמח דורה, סודה לשתייה, מלח, מסטיק xanthan. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד חמאה וסוכר חום על מהירות בינונית גבוהה עד אור, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח דורהקמח דורה
קמח אורזקמח אורז
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הוסף ביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מערבבים עד משולב היטב תערובת סוכר ביצה מתארה מעט, על 25 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
כבה את המיקסר והוסף מרכיבים יבשים שטופים. הפעל מערבל בחזרה בינוני נמוך.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מערבבים עד שנוצר בצק. הבצק יהיה רך. כבה את המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים שיבולת שועל, אוכמניות ושוקולד צ ' יפס לבן. הפעל מערבל בחזרה בינוני נמוך. מערבבים עד המרכיבים מעורבבים היטב לאורך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
בצק רגוע לחמש דקות. לגרוף בצק, על כף אחת כל אחד, על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עד עוגיות זהובות חום ולהגדיר, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר מחבת מהתנור. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך שלוש דקות לפני העברה למתלה חוט להתקרר. אפשר למחבת להתקרר בין קבוצות. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף