ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שיבולת שועל אוכמניות שוקולד לבן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שחור ולבן, ללא גלוטן יום שלישי: Cran-Apple White Chocolate Popcorn, ו ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שוקולד צ'יפס לשניים (או אחד).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחמם מראש תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד קמח אורז, קמח דורה, סודה לשתייה, מלח, מסטיק xanthan. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד חמאה וסוכר חום על מהירות בינונית גבוהה עד אור, על 45 שניות.
מערבבים עד משולב היטב תערובת סוכר ביצה מתארה מעט, על 25 שניות.
כבה את המיקסר והוסף מרכיבים יבשים שטופים. הפעל מערבל בחזרה בינוני נמוך.
מערבבים עד שנוצר בצק. הבצק יהיה רך. כבה את המיקסר.
מוסיפים שיבולת שועל, אוכמניות ושוקולד צ ' יפס לבן. הפעל מערבל בחזרה בינוני נמוך. מערבבים עד המרכיבים מעורבבים היטב לאורך הבצק.
בצק רגוע לחמש דקות. לגרוף בצק, על כף אחת כל אחד, על תבנית אפייה מוכנה.
אופים עד עוגיות זהובות חום ולהגדיר, על 18 דקות.
הסר מחבת מהתנור. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך שלוש דקות לפני העברה למתלה חוט להתקרר. אפשר למחבת להתקרר בין קבוצות. חזור עם הבצק שנותר.