ללא גלוטן יום שלישי: עוגת קילו חלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: עוגת פאונד חמאה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 679 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר ממתקים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, ללא גלוטן יום שלישי: קערה אחת עוגת שוקולד, ו עוגת לירה ללא גלוטן II (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. גריז 9x5 תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick או גריז עם קיצור מוצק ואבק עם קמח אורז לבן. תניח את פאן בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, קורנפלור, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. תניח בצד.
Fit stand מיקסר עם קובץ מצורף משוט. בקערה של מערבל לעמוד, חמאת שמנת וסוכר יחד במהירות בינונית עד אור ורך, כשתי דקות. אחרי דקה אחת, עצור מיקסר. לגרד משוטים וצדדים ותחתית הקערה.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב היטב בין כל תוספת. עצור מיקסר. לגרד בצד ובתחתית של הקערה.
הפחת את מהירות המערבל לרמה בינונית-נמוכה.
מוסיפים מרכיבים יבשים בשלוש תוספות, לסירוגין עם חלב חמאה. (להתחיל ולסיים עם מרכיבים יבשים.)
מערבבים היטב לאחר כל תוספת של מרכיבים יבשים וחמאה. עצור מיקסר. לגרד צדדים ותחתית הקערה.
להוסיף תמצית וניל תערובת לשלב, על 30 שניות.
מורחים בצק באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים במשך 45 דקות או עד בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא נקי.
הסר מחבת מהתנור והנח על מתלה תיל כדי להתקרר. אפשר כיכר להתקרר במחבת במשך חמש דקות. לאחר חמש דקות, להפוך כיכר החוצה על מתלה חוט ולאפשר להתקרר לחלוטין.
הכן זיגוג: בקערה קטנה, לאט לטאטא סוכר ממתקים למיץ לימון. לאחר שהקציץ מתקרר, מניחים פיסת קלף מתחת למדף התיל ומזגגים כל כיכר.