ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד קרקרים
ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד קרקרים גרהם עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 216 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-292 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, קמח אורז חום, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים גרהם, קרקרים חמאת בוטנים מצופים שוקולד-פחמימות ונטולי גלוטן, ו ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים תוצרת בית קלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח אורז חום, סוכר חום כהה, עמילן טפיוקה, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח. דופק לשלב.
תוסיף חמאה. דופק עד שלא יישארו חתיכות גדולות של חמאה.
מוסיפים חלב וסירופ תירס (או דבש). דופק עד לקבלת הבצק.
להפוך את הבצק על חתיכת אורז קל מקומח של נייר קלף 12 x16. טפיחה בצק למלבן. אבק העליון של הבצק בקלילות עם קמח אורז.
מניחים עוד פיסת נייר קלף 12x16 על גבי הבצק.
מרדדים בצק החוצה עד שהוא מכסה את כל הנייר. מלבן הבצק יהיה על 1/8 אינץ ' עבה.
באמצעות גלגל פיצה, להבקיע בצק לתוך מלבנים. (המלבנים צריכים להיות 6 x 2 3/4 אינץ ' גדול עבור קרקרים גרהם סטנדרטי 3 x 2 3/4 עבור "s ' more" גודל קרקר גרהם.) בצק זין בכל רחבי עם מזלג. בצק רגוע במשך 15 דקות.
מפזרים סוכר מגורען בקלילות מעל הבצק.
אופים עד הקרקרים מוגדרים, כ -15 דקות.
הסר קרקרים מן המחבת ומניח על מתלה חוט מגניב. (אני מחליק את הקלף, עם הקרקרים, ישירות על מדף הקירור.)