לנער בליץ שוקולד
אם יש לכם גלידת vanillan, שוקולד מצופה ממתקים, בר סינגלים שוקולד חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו בליץ ואופים סלק ועוגת שוקולד, שייק שוקולד מילקשייק צמחוני!, ו שוקולד ללא ביצים וסלק בליץ ואופים עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
הערה של קוק: לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לצנן את צנצנת בלנדר וכוסות במקפיא במשך 1 שעה לפני ביצוע.
מניחים את החטיף שוקולד חלב בקערה בטוחה במיקרוגל. באמצעות הגדרת הפשרה, מיקרוגל במשך 1 עד 2 דקות, ערבוב כל 30 שניות, עד נמס. אפשר להתקרר.
מערבבים את הגלידה, החלב, השוקולד המומס, תמצית שקדים וקינמון בצנצנת בלנדר (רצוי צונן) עד לתערובת משולבת.
מוסיפים את השוקולד הקפוא מכוסה ממתקים ודופק כמה פעמים כדי לקצוץ אותם לחתיכות קטנות ולמזג אותם לתערובת הגלידה.
מגישים במשקפי מיץ צוננים עם כפיות.