לפת מלפפון חמוץ (מומופוקו)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מומופוקו (Momofuku) לפת מלפפון חמוץ. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 478 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מים, קומבו, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מומופוקו גזר חמוץ, מומופוקו סלק מלפפון חמוץ, ו כרובית, לפת, גזר מלפפון חמוץ מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החומץ, הסוכר, המים והמלח בסיר קטן, להקציף כדי לפזר את הסוכר והמלח, ולהביא לרתיחה מהירה.מיד לשפוך את המלח על הלפת, מוודא לכסות אותם לחלוטין אבל משאיר 1/4 אינץ ' של מקום בחלק העליון של הצנצנת.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.כסה את הצנצנת במכסה צמוד. לנער את הצנצנת או להפוך אותו הפוך כדי להפיץ את המלח באופן שווה, ואז למקם אותו במקרר לפחות 1 יום רצוי 1 שבוע לפני השימוש. (לפת כבושה ניתן לשמור במקרר עד 2 חודשים.)