לפת עם בייקון וזרעי חרדל כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לפת עם בייקון וחרדל זרעי חרדל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 160 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו זרעי חרדל, סוכר, חרדל תבואה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צנוניות עם חמאה חזיר זרעי חרדל כבוש, לפת כבושה, ו לפת כבושה (מתכונים דומים).
הוראות
תביא סוכר, חומץ, ו 1/4 כוס מים abooil בסיר קטן.
הסר מן החום ומערבבים זרעי חרדל.
בואו לעמוד לפחות 4 שעות, או לכסות ולהירגע עד 12 שעות.
מחממים שמן במחבת גדולה על mediumheat; מוסיפים בייקון ומבשלים, stirringoccasionally, עד חום פריך, 8–10minutes. השתמש בכפית מחוררת כדי להעבירbacon לקערה קטנה ומערבבים זרעים pickledmustard וחרדל דגנים מלאים;להגדיר ויניגרט בצד.
בינתיים, לבשל לפת בסיר גדולשל מים מלוחים רותחים עד מכרז, כ 3 דקות.
מחממים מחבת גדולה מעל בשר בינוני גבוה.
מוסיפים לפת ויניגרט ומבשלים, משליך, עד התחמם, על2 דקות; העונה עם מלח ופלפל.