לקט: גלידת לבנדר-זעתר
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 182 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם 50 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Scooped: גלידת לבנדר-Hyssop עשוי להיות מצוין ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם חלב, זעתר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: גלידת לבנדר טבעונית, Scooped: פטל, היביסקוס, לבנדר ורד סורבה, ו Scooped: גבינת שמנת גלידת מערבולת גויאבה.
הוראות
מערבבים את השמנת, החלב והמלח בסיר. לאט לאט להביא לרתיחה. כבה את החום ומערבבים בעשבי תיבול. לכסות ולתת לשבת במשך חצי שעה עד ארבעים וחמש דקות.
כאשר תערובת הקרם טעמה על ידי מספיק, להקציף יחד את חלמונים ודבש. לחמם את תערובת הקרם שוב עד רק חם אבל לא רותח.
יוצקים את תערובת הקרם דרך מסננת, לוודא שאף אחד עשבי תיבול להישאר בנוזל או בסיר.
להקציף הכל כדי לשלב, ואז לשפוך את כל זה בחזרה לתוך הסיר.
לאט להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע קימור או דבק לתחתית הסיר. לאחר כמה דקות, כאשר פודינג מתחיל להרגיש עבה, לטבול בכף ולהפעיל את האצבע לאורך הגב. כאשר רפרפת מחזיקה את הקו שציירת בלי לטפטף, זה נעשה.
אתה יכול לצנן אותו ולסובב אותו במכונת הגלידה שלך, אבל הטעם והמרקם של פודינג ליהנות מאוד ממנוחת לילה. להקפיא על פי הוראות היצרן.