לקלף ולאכול שרימפס ברביקיו
לקלף ולאכול שרימפס ברביקיו עשויה להיות מה שחיפשתם. במנה עיקרית זו יש 388 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל טחון, מלח כשר, שרימפס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו קליפות שרימפס קלות (חסילונים מרתיחים), לקלף ולאכול שרימפס, ו קליפת פיקנטי ולאכול שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד את הפפריקה, אבקת אנצ ' ו, סוכר חום, כמון, שום, שמן קנולה, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מניחים את השרימפס בקערה גדולה, מוסיפים את ספייס לשפשף ומערבבים היטב כדי מעיל כל שרימפס.
שיפוד 1/2 שרימפס ולמקם על מחבת גריל לבשל עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות. מערבבים במחצית הבצל הירוק ומעבירים למגש גדול או שיעור על שקיות נייר חומות. מחק את המחבת עם מגבות נייר, וחזור עם שאר החומרים.