לשאת עוגה עם תותים וקצפת
לשאת עוגה עם תותים קצפת היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם מלח, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: עוגת מזון מלאך עם תותים וקצפת, פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, ו תותים וקצפת עם מחנק.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 9 אינץ'.
בסיר קטן, לשלב את החמאה והחלב. חם עד חמאה נמסה, אבל לא להרתיח. בקערה בינונית, להכות את הביצים עם 1/2 כפית מלח 2 כוסות סוכר. מערבבים בחלב מחומם וחמאה ווניל.
מערבבים את הקמח וסודה לשתייה; מערבבים לתוך הבלילה רק עד מעורבב.
אופים במשך 55 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס לתוך הכתר של העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת לפחות 15 דקות לפני הסרת הצבת על מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
בקערת ערבוב מצויד מצורף מקצף, לשלב את גבינת שמנת, סוכר, וניל ומלח. הכה במהירות בינונית עד חלקה.
יוצקים את השמנת הכבדה בזרם יציב איטי בעוד התערובת היא להצליף עד התערובת התנפחה ויכולה להחזיק שיא נוקשה. אבל אל תיתן לזה להיראות מגורען. לגרד את החלק התחתון של הקערה עם מרית מדי פעם כדי להסיר כל גושים.
חותכים את העוגה מקורר אופקית לשלוש שכבות. מסדרים תותים בשכבה התחתונה עם הקצוות העליונים הפונים כלפי חוץ. מלא את החלל שנותר עם יותר פירות יער. כפית כמה קצפת על פירות יער ולהתפשט באופן שווה.
מניחים שכבה נוספת של עוגה על גבי וחוזרים על התהליך.
מניחים את השכבה העליונה על העוגה ומכסים עם השמנת הנותרת. מסדרים פירות יער הנותרים על השמנת.