קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

לשון שוקיים מתוקה וחמוצה: לינגה אגרודולצ'ה

לשון שוקיים מתוקה וחמוצה: לינגה אגרודולצ'ה
לשון עגלים חמוצה ומתוקה: אגרודולצ'ה לינגוויני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, גזר, שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו בצל קטן חמוץ מתוק (cipolline ב Agrodolce), חצילים מתוקים וחמוצים - - - Melanzane ב Agrodolce, ו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הלשונות בסיר רק גדול מספיק כדי להחזיק את שניהם, ולכסות במים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
3
לקלף את הלשונות ולהסיר את חלקי השומן מהחלק התחתון של השריר. חותכים את הלשונות לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
4
בתנור הולנדי כבד, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מוסיפים את הבצלים, הגזרים והסלרי ומבשלים, מערבבים באופן קבוע עד להשחמה קלה, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את מיץ התפוזים, חומץ, ציר עוף ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את חתיכות הלשון ומבשלים, חשופים, ברתיחה נמוכה מאוד, עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, כ 30 דקות.
8
מפזרים פטרוזיליה וגרידת כתום מגורד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות