לשון עגלים חמוצה ומתוקה: אגרודולצ'ה לינגוויני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, גזר, שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו בצל קטן חמוץ מתוק (cipolline ב Agrodolce), חצילים מתוקים וחמוצים - - - Melanzane ב Agrodolce, ו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הלשונות בסיר רק גדול מספיק כדי להחזיק את שניהם, ולכסות במים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
3
לקלף את הלשונות ולהסיר את חלקי השומן מהחלק התחתון של השריר. חותכים את הלשונות לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
4
בתנור הולנדי כבד, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את הבצלים, הגזרים והסלרי ומבשלים, מערבבים באופן קבוע עד להשחמה קלה, כ -8 עד 10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את מיץ התפוזים, חומץ, ציר עוף ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
מוסיפים את חתיכות הלשון ומבשלים, חשופים, ברתיחה נמוכה מאוד, עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, כ 30 דקות.
8
מפזרים פטרוזיליה וגרידת כתום מגורד.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/4 כוס שומן חזיר
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.