תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אסייתי. נסו להכין מאהי מאהי אפוי בסגנון אסייתי בבית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-50 דקות בערך. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם ליים, פלפל, רוטב דגים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, 30 שלמות, ותזונה פסקטרית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונקולרי של 81% . מאהי-מאהי עם רוטב צלפים לימון , כדורי בשר בסגנון אסייתי וסלט מלפפונים גזר (בסגנון אסייתי) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 4 (8 על 10 אינץ') חתיכות נייר פרגמנט 4 (12 אינץ') חתיכות מחרוזת מטבח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס חתיכות אפיית טופי (כגון SKOR®)
חוט קצבים
2
בתבנית לא זכוכית חסינת תנור (11 על 8 אינץ'), שלבו את חלב הקוקוס, הציר, רוטב הדגים, מיץ הליים, הג'ינג'ר, הסרנו, השום, הכוסברה והבזיליקום התאילנדי.
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
3
מוסיפים את הדג, הופכים לציפוי, מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס קמח, לציפוי
5
מוציאים את הדג מהמרינדה ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מוסיפים את הירקות לתבנית קטנה חסינת תנור ומכסים במרינדה. מכסים היטב בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פנה או פארפאלה
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות
1/2 כוס קמח, לציפוי
7
לאחר שהירקות מבושלים, מסננים את המרינדה/נוזל הבישול לסיר קטן ומניחים על אש בינונית-נמוכה לצמצום.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פנה או פארפאלה
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייבי
8
מייבשים את הדגים ומסננים כמה שיותר נוזלים מהירקות מבלי לפגוע בהם. במרכז חתיכת קלף מניחים 1/4 מהירקות, מעליו 1 מנת דג ופרוסת ליים טרי ומקפלים את הקלף סביב הדגים והירקות כמו חבילה. מהדקים בעזרת חוט המטבח ומניחים על תבנית אפייה. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פנה או פארפאלה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
קרטון חמוציות רוטב תפוזים
9
אופים במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס קמח, לציפוי
10
מוציאים את החבילות לצלחות הגשה אישיות, חותכים אותן כדי לחשוף, ומקשטים במעט כוסברה טרייה ופתיל ליים.