מאהי מאהי עם מנגו-קוליס וניל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני יש 278 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -77 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם חמאה, פלפל, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 64%. מתכונים דומים: מאהי מאהי עם מנגו-וניל קוליס, מאת ג' יליאן מייקלס ' מאסטר ספר הבישול שלך לחילוף החומרים: מאהי מאהי חריף וטאקו דגים מנגו, ו מהי מהי צרוב עם סלסת מנגו-אננס בגריל, אורז ירוק ושעועית שחורה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב בבלנדר את המנגו, מיץ התפוזים, 1/4 כוס מים, ג ' ינג ' ר, מלח ופלפל. מערבבים עד חלקה ויוצקים לתוך סיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ תפוזים
ג ' ינג ' ר
מנגו
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
בלנדר
2
חותכים את שעועית הווניל לשניים לאורכה ומגרדים את הזרעים לסיר בעזרת סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סכין
3
מוסיפים את תרמילי הווניל הריקים. הביאו את התערובת לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
4
מוציאים וזורקים את תרמילי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
5
מקציפים פנימה את החמאה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
מחממים את החמאה והשמן על אש בינונית-גבוהה במחבת טפלון בגודל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים את הדג עם המלח והפלפל משני הצדדים. מבשלים את הדג עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג, 6 עד 8 דקות מכל צד.
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לאבבלוק פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי הוא זהוב חיוור עם רמזים לירוק. הבציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים ורמז לאננס בשל. החיך חושף אגס עלום וכתום דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.