קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מאהי מאהי עם מנגו-וניל קוליס

מאהי מאהי עם מנגו-וניל קוליס
מאהי מאהי עם מנגו-קוליס וניל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני יש 278 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -77 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם חמאה, פלפל, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 64%. מתכונים דומים: מאהי מאהי עם מנגו-וניל קוליס, מאת ג' יליאן מייקלס ' מאסטר ספר הבישול שלך לחילוף החומרים: מאהי מאהי חריף וטאקו דגים מנגו, ו מהי מהי צרוב עם סלסת מנגו-אננס בגריל, אורז ירוק ושעועית שחורה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב בבלנדר את המנגו, מיץ התפוזים, 1/4 כוס מים, ג ' ינג ' ר, מלח ופלפל. מערבבים עד חלקה ויוצקים לתוך סיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מנגומנגו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
2
חותכים את שעועית הווניל לשניים לאורכה ומגרדים את הזרעים לסיר בעזרת סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
3
מוסיפים את תרמילי הווניל הריקים. הביאו את התערובת לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
4
מוציאים וזורקים את תרמילי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
5
מקציפים פנימה את החמאה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
מחממים את החמאה והשמן על אש בינונית-גבוהה במחבת טפלון בגודל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים את הדג עם המלח והפלפל משני הצדדים. מבשלים את הדג עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג, 6 עד 8 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
3
מסדרים את הדג על מגש וכף מעל את הקוליס.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לאבבלוק פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי הוא זהוב חיוור עם רמזים לירוק. הבציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים ורמז לאננס בשל. החיך חושף אגס עלום וכתום דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.