שקדי בקר בגריל עם מחית סלק זהב וגבינה כחולה
שקדי בקר בגריל עם מחית סלק זהב וגבינה כחולה היא מנה עיקרית המגישה 12. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מכיל 471 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -37 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם שום, מלח ופלפל, ציר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל סלק זהב וגבינה כחולה , סלט סלק זהוב צלוי וגבינת עיזים כחולה , ושקדי בקר עם גבינה כחולה .
הוראות
מניחים את השקד בכלי שאינו מגיב.
טורפים יחד שמן זית, שום, שאלוט, רוזמרין וחומץ.
יוצקים מרינדה על השקד ומכניסים למקרר ל-8 שעות.
מקלפים וקוצצים גס את הסלק.
מניחים בסיר רוטב עם עלה דפנה, ציר עוף ומלח. מבשלים עד שהסלק רך.
שמים את התערובת בבלנדר ומטגנים עד לקבלת תערובת חלקה. כשהמכונה פועלת, מפוררים פנימה את הגבינה הכחולה.
מוציאים את רוטב הסלק מהבלנדר ומתקנים תיבול במלח ופלפל. מכסים ומקררים עד הצורך.
גריל חום. צולים את השקד עד מדיום רייר, כ-20 דקות בסך הכל, והופכים את השקד לבישול אחיד.
תנו לשקד לנוח 10 דקות לפני שפורסים ל-12 (4 אונקיות) חתיכות.
מטפטפים בשר בקר ברוטב סלק ומקשטים בארוגולה ומגישים.