זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו, טאקו מאי-מאי מושחר עם צ'יפוטלה מאיו, ו מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גריל מעל חום בינוני גבוה, לצרוב ולרכך את האננס, פלפל, ו jalapeño, מפנה מדי פעם עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
להעביר את האננס, פלפל, jalapeño לבלנדר ולהוסיף את מיץ הסיד, ואז לפורר את התערובת. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל שחור טחון טרי ולשמור על טמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אבוקדו האס מעוך קלות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בקערה גדולה לזרוק יחד את הכרוב, הצנון, והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
בקערה בינונית מקציפים יחד את מרכיבי ההלבשה ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הכן גריל לחום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
בעוד הגריל הוא חימום, לחתוך את רוחב הדג לרצועות רחב 1 אינץ'. בקערה קטנה מקציפים יחד את הפפריקה ואת קאיין ומפזרים אותו באופן שווה על כל הרצועות. מתבלים היטב את הרצועות במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחלקים את הטורטיות ל 2 ערימות ולעטוף כל מחסנית בנייר כסף. לחמם את טורטיות על הגריל, פונה פעם או פעמיים, עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הסר את המנות מן הגריל ולשמור חם במגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
שמן את מתלה הגריל, ואז לצלות את הדגים, מכוסה, הופך אותו פעם אחת, עד שהוא אטום ופשוט מבושל דרך, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
להעביר את הדג למגש ולשמור אותו חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
1
טפטף את הרוטב מעל סלט הכרוב וזרוק אותו היטב. מחלקים את הדגים בין טורטיות חמות ומעלה אותו עם סלט כרוב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ממתק תמנון בריט
2
מקשטים את הטאקו עם עלי הכוסברה ומגישים אותם עם רוטב האננס בצד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.