קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מאהי מאי עם מנגו-וניל קולי

מאהי מאי עם מנגו-וניל קולי
מאהי מאי עם קולי מנגו-וניל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, פלפל, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו, ו מאהי מאהי סטייקים עם סלט מנגו וקארי קוסקוס.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את המנגו, מיץ תפוזים, 1/4 כוס מים, זנגביל, מלח ופלפל בבלנדר. להתמזג עד חלקה לשפוך לתוך סיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מנגומנגו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
2
חותכים את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים לתוך הסיר באמצעות סכין קיצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
3
מוסיפים את תרמילי הוניל הריקים. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ומבשלים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
4
הסר ולהשליך את תרמילי וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
5
להקציף את החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
מחממים את החמאה והשמן על חום בינוני גבוה במחבת nonstick 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים את הדגים במלח ופלפל משני הצדדים. מבשלים את הדג עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 6 עד 8 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
3
מסדרים את הדג על מגש וכפית את קולי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.