מאהי מאי עם קולי מנגו-וניל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, פלפל, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו, ו מאהי מאהי סטייקים עם סלט מנגו וקארי קוסקוס.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את המנגו, מיץ תפוזים, 1/4 כוס מים, זנגביל, מלח ופלפל בבלנדר. להתמזג עד חלקה לשפוך לתוך סיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ תפוזים
ג ' ינג ' ר
מנגו
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
בלנדר
2
חותכים את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים לתוך הסיר באמצעות סכין קיצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סכין
3
מוסיפים את תרמילי הוניל הריקים. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ומבשלים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
4
הסר ולהשליך את תרמילי וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
5
להקציף את החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
מחממים את החמאה והשמן על חום בינוני גבוה במחבת nonstick 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים את הדגים במלח ופלפל משני הצדדים. מבשלים את הדג עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 6 עד 8 דקות בכל צד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.