קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

מאיר לימון פנה קוטה

מאיר לימון פנה קוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר לימון Panna Cottan. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, לימון רגיל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלק Panna Cottan ו Meyer לימון מוס, Meyer Lemon Cocon Panna Cotta with Raspberries, ו לימון פנה קוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר קליפה מלימון באמצעות מקלף ירקות, הימנעות מחומר לבן. לסחוט 3 כפות מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
שלב קליפה, 1/2 כוס חלב, חצי וחצי, סוכר, ומלח בסיר קטן; להביא לרתיחה מעל חום בינוני (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מחבת מחום; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות. להיפטר מרינד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים ג ' לטין על הנותרים 3 כפות חלב בקערה קטנה, ולתת לעמוד לפחות 10 דקות. להחזיר תערובת חצי וחצי לחום בינוני; לבשל במשך 1 דקה או עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את תערובת הג ' לטין, ערבוב עם מקצף עד מומס (בערך 1 דקה). מערבבים בחמאה ו 3 כפות מיץ. מחלקים תערובת בין 4 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול. מכסים ומקררים במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
תריץ סכין בקצוות החיצוניים של פאנה קוטה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מניחים צלחת במהופך על גבי כל כוס; הפוך על צלחת.
8
מקשטים עם מנטה וקליפה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות