מאיר לימון פנה קוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר לימון Panna Cottan. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, לימון רגיל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלק Panna Cottan ו Meyer לימון מוס, Meyer Lemon Cocon Panna Cotta with Raspberries, ו לימון פנה קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קליפה מלימון באמצעות מקלף ירקות, הימנעות מחומר לבן. לסחוט 3 כפות מיץ לימון.
שלב קליפה, 1/2 כוס חלב, חצי וחצי, סוכר, ומלח בסיר קטן; להביא לרתיחה מעל חום בינוני (לא להרתיח).
הסר מחבת מחום; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות. להיפטר מרינד.
מפזרים ג ' לטין על הנותרים 3 כפות חלב בקערה קטנה, ולתת לעמוד לפחות 10 דקות. להחזיר תערובת חצי וחצי לחום בינוני; לבשל במשך 1 דקה או עד חם מאוד.
מוסיפים את תערובת הג ' לטין, ערבוב עם מקצף עד מומס (בערך 1 דקה). מערבבים בחמאה ו 3 כפות מיץ. מחלקים תערובת בין 4 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול. מכסים ומקררים במשך 4 שעות.
תריץ סכין בקצוות החיצוניים של פאנה קוטה.
מניחים צלחת במהופך על גבי כל כוס; הפוך על צלחת.
מקשטים עם מנטה וקליפה, אם תרצה.