מאכלי ים עם פסטה ברוטב פלפל לימון
פלפל לימון פסטה פירות ים דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 438 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שרימפס, גבינת פרמזן, לינגוויני פלפל לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פסטה מאכלי ים עם לימון, פירות ים לימון עם פסטה, ו פסטה פירות ים עם רוטב עשבי תיבול לימון-זעפרן.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה, מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מסננים, ומחזירים פסטה לסיר.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים שום, פלפל לימון תיבול, וחסילון בשמן עד שרימפס מבושל דרך, 3 עד 5 דקות.
לזרוק פסטה עם שרימפס וגבינת פרמזן.