מאלט אדום עטוף בנייר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 536 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלחי לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. מאלט אדום עטוף בנייר, סלמון יום נישואין עטוף בנייר, ו עוגות עטופות בנייר Pandan דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
ציוד מיוחד: נייר קלף
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2
מניחים את הדגים בשכבה אחת בתבנית האפייה או תבשיל לא תגובתי. בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון, שום, 1/4 כוס שמן זית, עלי המפרץ ופלפל לטאטא כדי emulsify.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את המרינדה על הדג. מכסים ומקררים במשך 2 שעות, הופכים את הדגים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
חותכים 4 גיליונות של נייר קלף כי הם גדולים מספיק כדי להחזיק דג אחד עם מרווח כמה סנטימטרים כאשר מקופל לשניים. מקפלים כל אחד לרוחב במחצית לסמן את המרכז, ולאחר מכן להתפתח.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
6
מברשת כל גיליון עם 1 כף של שמן זית שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
7
הסר את הדג מן המרינדה ומניח 1 בצד 1 של כל פיסת נייר. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים זיתים. מקפלים את הנייר כדי לצרף את הדגים ולאחר מכן לקפל את הקצוות על כל סביב, מה שהופך כמה או פי שלוש לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מניחים את החבילות על 1 או 2 דפי אפייה ואופים במשך 10 דקות, או עד נפוח.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
להעביר צלחות הגשה. חותכים את החלק העליון של כל חבילה פתוחה עם סכין חדה ומגישים מיד, עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.