מאסטר רוטב חריף
מאסטר רוטב חריף הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 25 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו רוטב. גשו לסופר וקנו צ'ילי, מלח כשר, חומץ מזוקק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, רוטב פאדג'חם, ו שום ורוטב חריף תוסס.
הוראות
Pulse chiles and kosher salt in a food processor until a carse purée forms.
העברה לצנצנת זכוכית 1 ליטר, בורג רופף על מכסה, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות להתסיס מעט.
מערבבים בחומץ בורג רופף על מכסה.
בואו תערובת צ ' ילה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 יום ועד 7 ימים. (לטעום אותו מדי יום; ככל שהוא יושב, עמוק יותר הטעם הופך.)
תערובת פירה במעבד מזון או בלנדר עד חלקה, על 1 דקה.
מניחים מסננת בסדר רשת בתוך משפך. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך בקבוק זכוכית נקי. (רוטב חם יהפוך דק יותר עשוי להפריד לאחר מסננים אותו; לנער במרץ לפני כל שימוש.) לעשות קדימה: יכול להיות מורכב עד 4 חודשים קדימה. שמור בקירור.