המתכון פאי אוכמניות טרי יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 55 דקות. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ לימון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מאפה אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות, מאפה אוכמניות טרי, ו מאפה אוכמניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400ºF.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים 1/2 כוס סוכר ואת עמילן תירס בסיר 2 ליטר. מערבבים אוכמניות ומיץ לימון. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומרתיח. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
מיץ לימון
עמילן תירס
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
יוצקים לתוך תבשיל ungreased 2 ליטר; לשמור על תערובת אוכמניות חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מערבבים קמח, 1 כף סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה או צריבה 2 סכינים, עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים בחלב. טיפה בצק על ידי 6 כפות על תערובת אוכמניות חם.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Schlossgut Diel Nahe ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.