מאפה אפרסקים מיושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל סנדלר אפרסק מיושן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 213 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-18 מנות. גשו לסופר וקנו התקצרות, סוכר, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. . נסו מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), מאפה אפרסקים מיושן, ו מאפה אפרסקים מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, 3 כפות סוכר, ומלח. עבודה בקיצור עם בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה ומים קרים.
מפזרים על תערובת קמח, ולעבוד עם הידיים כדי ליצור בצק לכדור. תרגע 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מגלגלים חצי בצק לעובי 1/8 אינץ'.
מניחים בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מכסה את החלק התחתון באמצע הצדדים.
אופים במשך 20 דקות, או עד חום זהוב.
בסיר גדול, מערבבים את האפרסקים, מיץ לימון ומיץ תפוזים.
מוסיפים 1/2 חמאת כוס, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהחמאה נמסה. בקערת ערבוב, מערבבים יחד 2 כוסות סוכר, אגוז מוסקט, קינמון, וקורנפלור; מערבבים לתוך תערובת אפרסק.
הסר מן החום, ויוצקים לתוך קרום אפוי.
רול שנותר בצק לעובי של 1/4 אינץ'.
חותכים לרצועות חצי אינץ ' רחב. טווה רצועות לסריג על אפרסקים.
מפזרים 1 כף סוכר, טפטוף עם 1 כף חמאה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד קרום העליון הוא חום זהוב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי