מאפה דובדבנים טרי עם גלידת וניל
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, häagen-dazs חמש שעועית וניל כל גלידה טבעית, לקשט: עלי נענע, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, מאפה דובדבנים טרי, ו סנדלר דובדבן-ליים עם ביסקוויטים וניל קרם Fraîche.
הוראות
להביא דובדבנים, קורנפלור, 3/4 כוס סוכר, ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים ב 3 כפות. גרידת חמאה ולימון.
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קל 11 - x 7 אינץ'.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח, ונותר 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה.
מוסיפים חלב, וניל וחמאה של 1/4 כוס ומכים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות.
מוסיפים ביצה ומכים עוד 2 דקות. כפית הבלילה מעל תערובת דובדבן.
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד הזהב, מיגון עם רדיד אלומיניום במהלך 10 דקות האחרונות של אפייה כדי למנוע בראונינג מוגזם, במידת הצורך. מגניב על מתלה תיל 15 עד 20 דקות.