קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

מאפה נקניק וביצה איטלקי

מאפה נקניק וביצה איטלקי
המתכון האיטלקי נקניק ואפה ביצה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו-55 דקות. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בזיליקום, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מאפה ביצים נקניק איטלקי, מאפה נקניקיות איטלקי, ו איך לאפות נקניק איטלקי עם פלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לזרוק את קוביות הלחם עם 1 כף שמן להפיץ באופן שווה בשכבה אחת על גיליון אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עד שהקוביות מתחילות להפוך לזהב בהיר סביב הקצוות, 10 עד 12 דקות (לא חומים יתר על המידה כמו קוביות הלחם ימשיכו לחום כאשר נאפים על גבי הנקניק בצלחת).
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחממים את השמן הנותר במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הבצל והנקניק. לשבור את הנקניק עם כף עץ ומבשלים עד הנקניק מבושל דרך הבצל רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מוסיפים את התרד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
9
מוסיפים את העגבניות היבשות ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
11
מורחים את התערובת באופן שווה לתוך צלחת אפיית זכוכית 13-by-9-by-2-inch או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מפזרים את גבינת העזים על התערובת ומסדרים את קוביות הלחם על גבי. הפוך 6 חריצים קלים בתערובת, מרווחים זה מזה. כיסוי וצינה. זה יכול להיות מוכן 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת עיזיםגבינת עיזים
13
סדק 1 ביצה לתוך כל חריץ, מוודא לשמור על החלמונים ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
14
מפזרים את הביצים קלות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
15
אופים עד חלבוני הביצה נקבעים אבל חלמונים עדיין נוזליים, על 15 דקות (או 18 דקות עבור חלמון מבושל לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן