מאפה נקניק וביצה איטלקי
המתכון האיטלקי נקניק ואפה ביצה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו-55 דקות. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בזיליקום, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מאפה ביצים נקניק איטלקי, מאפה נקניקיות איטלקי, ו איך לאפות נקניק איטלקי עם פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לזרוק את קוביות הלחם עם 1 כף שמן להפיץ באופן שווה בשכבה אחת על גיליון אפייה מעוטר.
אופים עד שהקוביות מתחילות להפוך לזהב בהיר סביב הקצוות, 10 עד 12 דקות (לא חומים יתר על המידה כמו קוביות הלחם ימשיכו לחום כאשר נאפים על גבי הנקניק בצלחת).
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מחממים את השמן הנותר במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והנקניק. לשבור את הנקניק עם כף עץ ומבשלים עד הנקניק מבושל דרך הבצל רך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות היבשות ובזיליקום.
מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מורחים את התערובת באופן שווה לתוך צלחת אפיית זכוכית 13-by-9-by-2-inch או צלחת אפייה קרמיקה.
מפזרים את גבינת העזים על התערובת ומסדרים את קוביות הלחם על גבי. הפוך 6 חריצים קלים בתערובת, מרווחים זה מזה. כיסוי וצינה. זה יכול להיות מוכן 2 שעות קדימה.
סדק 1 ביצה לתוך כל חריץ, מוודא לשמור על החלמונים ללא פגע.
מפזרים את הביצים קלות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
אופים עד חלבוני הביצה נקבעים אבל חלמונים עדיין נוזליים, על 15 דקות (או 18 דקות עבור חלמון מבושל לחלוטין).