מאפין סובין מועדף
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה, מאפין סובין, ו מאפין סובין.
הוראות
מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון ומלח; לזרוק את הפקאן ולהניח בצד.
מערבבים את השמן, דבש, מולסה, סוכר חום, וניל, מייפל, ותמצית חמאה יחד בקערת ערבוב.
לטאטא בביצים, ואז חלב חמאה, נבט חיטה, וסובין.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים בשלושה חלקים, מערבבים עם מרית גומי גדולה ומוודאים שכל החומרים היבשים מעורבבים היטב-לא מכים יתר על המידה.
הוסף צימוקים אם משתמשים. מכסים את הבלילה בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה או לילה. בלילה יהיה להתעבות לא מעט.מחממים תנור ל 400 מעלות. קל לשמן את המשטח העליון של מחבת מאפין 12 כוס – אתה רק להשתמש 8 של הכוסות. באמצעות כוס מדידה, מניחים חלק הבלילה לתוך כל כוס, מילוי לראש-לא ערימת אותו גבוה מדי או חישוקים יתפשטו יותר מדי, פשוט להפסיק בחלק העליון. שים קצת מים בכוסות מאפין ריקות כדי להבטיח אפילו אפייה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מאפין צמרות חום. מבחן עם בודק עוגה או קיסם. אם tester לא יוצא נקי, להפחית את החום ל 350 ולאפות עוד 5 עד 10 דקות.
תן מגניב במחבת במשך כ 8 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מגניב לחלוטין. עושה 8 או 9 אם אתה עושה אותם קטנים יותר