קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפין סובין מועדף

מאפין סובין מועדף
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה, מאפין סובין, ו מאפין סובין.

הוראות

1
מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון ומלח; לזרוק את הפקאן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מערבבים את השמן, דבש, מולסה, סוכר חום, וניל, מייפל, ותמצית חמאה יחד בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
טעם חמאה חיקויטעם חמאה חיקוי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
לטאטא בביצים, ואז חלב חמאה, נבט חיטה, וסובין.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
נבט חיטהנבט חיטה
סוביןסובין
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
תן לבלילה לנוח 10 דקות.
5
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים בשלושה חלקים, מערבבים עם מרית גומי גדולה ומוודאים שכל החומרים היבשים מעורבבים היטב-לא מכים יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הוסף צימוקים אם משתמשים. מכסים את הבלילה בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה או לילה. בלילה יהיה להתעבות לא מעט.מחממים תנור ל 400 מעלות. קל לשמן את המשטח העליון של מחבת מאפין 12 כוס – אתה רק להשתמש 8 של הכוסות. באמצעות כוס מדידה, מניחים חלק הבלילה לתוך כל כוס, מילוי לראש-לא ערימת אותו גבוה מדי או חישוקים יתפשטו יותר מדי, פשוט להפסיק בחלק העליון. שים קצת מים בכוסות מאפין ריקות כדי להבטיח אפילו אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מאפין צמרות חום. מבחן עם בודק עוגה או קיסם. אם tester לא יוצא נקי, להפחית את החום ל 350 ולאפות עוד 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תן מגניב במחבת במשך כ 8 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מגניב לחלוטין. עושה 8 או 9 אם אתה עושה אותם קטנים יותר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי