אם יש לך ביצים, סוכר חום קל, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה, פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס, ו מאפינס סובין תפוחים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפין או קו עם ספינות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
2
לטאטא קמח, סובין, סוכר חום 3/4 כוס, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1 כפית קינמון, ומלח בקערה גדולה עד לשלב ביסודיות. מקציפים חלב, שמן צמחי וביצים בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
שמן צמחי
סוכר חום
קינמון
קמח לכל מטרה
סובין
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
יוצקים מרכיבים נוזליים לתוך תערובת הקמח ומערבבים רק עד מעורב. מערבבים בעדינות תפוחים לתוך הבלילה וממלאים כוסות מאפין מוכנות על 3/4 מלא.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
4
מערבבים 1/4 כוס קמח 1/4 כוס סוכר חום עם 1/2 כפית קינמון בקערה; לחתוך את החמאה לתערובת הסוכר החום עד ציפוי streusel הוא מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מפזרים על 1 כפית גדושה של ציפוי על כל מאפין.
6
אופים מאפינס בתנור שחומם מראש עד השחמה וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז מאפין יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.