מאפינס אוכמניות ושיבולת שועל
מאפינס אוכמניות ושיבולת שועל הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך יוגורט וניל ללא לקטוז, מלח, קמח זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים, עוגת אוכמניות שיבולת שועל לילה, ו שיבולת שועל אוכמניות בן לילה.
הוראות
מניחים כוסות אפייה נייר 12 כוסות מאפין בגודל רגיל, או תחתית גריז רק של כוסות מאפין.
בקערה גדולה, מערבבים יוגורט ושיבולת שועל. מערבבים ביצה, שמן וסוכר חום. מערבבים בקמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח (הבלילה תהיה גבשושי). מערבבים בעדינות אוכמניות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מחבת.