מאפינס אוכמניות ושיבולת שועל
מאפינס אוכמניות ושיבולת שועל הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכי לחנות ותקני יוגורט וניל נטול לקטוז, קינמון, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות ושיבולת שועל, מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים, ו עוגת אוכמניות שיבולת שועל לילה.
הוראות
מניחים כוסות אפייה נייר 12 כוסות מאפין בגודל רגיל, או תחתית גריז רק של כוסות מאפין.
בקערה גדולה, מערבבים יוגורט ושיבולת שועל. מערבבים ביצה, שמן וסוכר חום. מערבבים בקמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח (הבלילה תהיה גבשושי). מערבבים בעדינות אוכמניות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מחבת.