מאפינס אוכמניות עם ציפוי שטרוזל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס אוכמניות Streusel עקף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 213 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, אוכמניות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Streusel עקף מאפינס אוכמניות, Streusel עקף מאפינס אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות עם ציפוי שטרוזל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו 12 כוסות מאפין בגודל רגיל עם כוסות אפייה נייר, או תרסיס תחתית רק של כוסות עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים 1/4 כוס קמח, סוכר חום וקינמון עד מעורב.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד התערובת מתפוררת; להפריש.
בקערה גדולה, להכות חלב, שמן וביצה עם מזלג או חוט להקציף עד מעורבב.
מוסיפים 2 כוסות קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח בבת אחת; מערבבים רק עד הקמח הוא רטוב (הבלילה תהיה גבשושי). מערבבים בעדינות אוכמניות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
מפזרים כל אחד עם כ 1 כף streusel.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. אם מאפינס נאפו בכוסות אפייה נייר, מיד להסיר מחבת למתלה קירור. אם מאפינס נאפו במחבת מרוסס, להשאיר במחבת על 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת כדי מתלה קירור.