קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס אנגלי

מאפינס אנגלי
הוא מובא אליכם ע " י "טירוף העוגיות". זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: מאפינס אנגלי, מאפינס אנגלי, ו מאפינס אנגלי.

הוראות

1
מחממים חלב במיקרוגל-כוס מדידה בטוחה רק עד שהוא רותח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
מוסיפים סוכר 1/2 כפית מלח ומערבבים להתמוסס. מערבבים בקיצור ולתת מגניב על 120 מעלות F.In קערה נפרדת או כוס מדידה, לשלב את השמרים ו 1/3 כוס מים חמים (115 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
תן מנוחה עד שמרים bubbles.In קערת ערבוב, לשלב את הקמח, תערובת שמרים ותערובת חלב. הכה ביסודיות עם כף עץ. מכסים את הקערה ולתת לו לנוח במשך 30 דקות במקום חם.מחממים מחבת מטוגנת או מחבת ל 300 מעלות (על הכיריים שלי, זה היה נמוך). מחבת עם משטח שאינו מקל לא לבשל את הקרקעית כל כך הרבה, אבל אם כל מה שיש לך הוא מחבת תחתית מתכת רגילה, אתה יכול להשתמש בזה. אני לא גריז או מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מוסיפים את 1/2 הנותרים כפית מלח לקמח ופועמים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מניחים מתכת (או רדיד תוצרת בית) טבעות על המחבת.באמצעות 1/3 כוס גדושה או קצת פחות מ ½ כוס מידה, כפית בצק לטבעות, מחבת לכסות ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
הסר את המכסה ולהפוך טבעות באמצעות מרית או מלקחיים. מכסים עם המכסה ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מדף.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר טבעות מגניב. נתחלק במזלג ונגיש.