מאפינס בננה ספוט סוכר
צריך ארוחת בוקר צמחונית? מאפינס בננה ספוט סוכר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי ביצה, ביצה לבנה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו 5 פנקייק בננה ספוט, מאפינס סוכר בננה חום, ו מאפינס סוכר בננה חום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; לנצח עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים בננה וחלב, מכים היטב.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, נבט חיטה, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
הוסף לתערובת סוכר; הכה רק עד לח.
הבלילה כפית באופן שווה לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 22 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת.
מניחים מאפינס על מתלה תיל.